Reval Café Cateringi eesmärk on pakkuda oma senistele ja uutele klientidele parimal moel ootuseid ületavat peo- ja cateringiteenust. Reval Café Cateringi töökas kollektiiv aitab läbi viia ja korraldada nii isiklikke kui firmade tähtsündmuseid ja pidusid – ideest teostuseni. Meie edu pandiks on usaldusväärne kvaliteet ja klienditeenindus ning pühendunud meeskonnatöö.
- Kohvikud
-
-
Reval Cafe kohvikud
-
-
-
Päevapakkumised
-
-
- Päevapakkumised
- Reval Takeaway
- Catering
- Tule meile tööle
- Kontakt
Kirjuta meile oma soovidest julgelt ja leiame Sulle sobivaima lahenduse! Palume tellimus esitada vähemalt 3 tööpäeva ette. Cateringi teenust pakume alates 15-le inimesele Tallinnas ning selle lähiümbruses.
Sirli Stalde
Cateringi teenuse juht
+372 5150929
catering@revalcafe.ee

01
Suupistevalik I
- Vürtsikilu munavahuga mustal leival
- Riisipall soolalõhe, marineeritud ingveri ja seesamiseemnetega
- Linnumaksapasteedi ja mustasõstramoosiga täidetud profitrool
- Kanatempura tšillimajoneesiga
- Suitsutatud sealiha vasabiga teraleival
- Veiselihatartar kalamarjamajoneesiga
- Porgandiummus wakame-salatiga leival
- Pankopaneeringus lillkapsas, küüslaugu-spinatimajoneesiga polaarleival
- Minikook: šokolaadiekleer
- Minikook: vaarikakorvike
02
Suupistevalik II
- Suitsulõhe-avokaadoekleer lõhemarjaga
- Siiatartar siiamarja ja vutimunaga polaarleival
- Brioche krõbeda kana ja õunatšatniga
- Bagel prosciutto-singi, pühvli-mozzarella ja tomatiga
- Suitsupart peedikreemi ja brokoliga
- Suupiste viie vürtsi marinaadis sealiha ja ananassiga
- Rostbiif marineeritud kurgiga rukkileival
- Miniciabatta terava avokaadosalatiga
- Camemberti juust mustika- ja murakamoosiga krõbedal saial
- Minikook: fondant
- Minikook: Tosca kook kohupiimaga


03
Buffet I
Külm buffet
- Paneeritud krevetid mango-tšillikastmega
- Jahedad praeräimed lendkalamarja ja sõelutud hapukoorega
- Suitsupart kurgi, wakame-salati ja marineeritud sibulatega
- Kanatempura dipikastmega
- Krõbe köögivilja-gyoza
- Soolakurk meega
- Kergelt vürtsikas klaasnuudl-veiselihasalat
- Roheline salat kuumsuitsulõhe, kirsstomatite ja spinatimajoneesiga
- Ciabatta, ürdivõi
Soe buffet
- Seesamikana köögiviljade ja ponzu-kastmega
- Grillmarinaadis sealiha
- Kartuligratään
- Kooresed porgandid
04
Buffet II
Külm buffet
- Soolasiig siiamarja, wakame-salati, sibula ja hapukoorega
- Beebi kaheksajalad tomati, oliivide ja ürdiseguga
- Linnumaksapasteet marineeritud kurgi, kirsimoosi ja karaskiga
- Rostbiifilõigud seenesalati ja sibulapuruga
- Minikevadrullid köögiviljadega, küüslaugukaste
- Ameerikapärane kartulisalat krõbeda peekoniga
- Kreeka salat fetajuustuga
- Ciabatta, ürdivõi
Soe buffet
- Paneeritud kohafilee, sidrunikaste
- Krõbe kanašnitsel, metsaseenekaste
- Jasmiiniriis spinatiga
- Grillitud köögiviljad


05
Buffet III
Soe buffet
- Madalal temperatuuril küpsetatud veisepõsk punaveinikastmega
- Mee-, soja- ja sinepimarinaadis lõhefilee, tartar kaste
- Üleküpsetatud kartuli-kõrvitsapüree
- Suvikõrvits tomati ja Parma juustuga
- Roheline salat hooaja köögiviljadega
- Ciabatta, ürdivõi
Magus
- Õuna-kohupiima purukook vaniljekastmega
06
Jõulubuffee
Külm buffet
- Konjakised krevetid marineeritud kõrvitsaga
- Suitsuräim õunatšatni ja kartuli- punase sibula salatiga
- Viie vürtsiga maitsestatud pardifilee tšillise ananassi, arbuusi ja seesamiriisiga
- Tomativalik pühvli-mozzarellaga
- Roheline salat ahjukana, aprikoosi, Emmentali juustu ja pähklitega
- Kartuli-kapparisalat sealihalõikudega
- Ciabatta, ürdivõi
Soe buffet
- Ahjulõhe, lillkapsas krõbeda saiapuruga, sinepine kurgitartar
- Pikalt küpsetatud miniseakoot portveinikastmega
- Röstitud ahjukartul ürtidega
- Praekapsas
Magus
- Piparkoogi Tiramisu


07
Lastemenüü
- Käsitsivalmistatud lihapallid
- Kanavardad
- Kartuli-singisalat topsis
- Miniviineripirukas 2tk/in
- Puuviljavalik
- Juurviljavalik dipikastmega
- Pulgakook kollase glasuuriga
- Morss