No image

Kas oled kunagi mõelnud, kes on see, kes hoolitseb meie kohvikutes
jumalikult maitsva kohvijoogi, kosutava suutäie ja mõnusa teeninduse eest?

See on meie soe ja sõbralik Reval Café kohvikupere, kes Sind alati kohvikus tervitab ja kuhu uued, vilkad kätepaarid on väga oodatud. Tegemist meil jagub – oleme töökad, aga oskame nautida ka vaba aega.

Kuna oleme Eesti suurim kohvikukett (meil on üle 15 kohviku, jäätisekohvikud ja catering), siis pakume väga vaheldusrikast töökeskkonda, arenguvõimalusi ja vastutuse võtmist nii palju, kui on soovi ja valmidust. Kui tekib karjäärivõimalus, eelistame alati omasid. Pakume ettevõttesiseseid koolitusi, oma töötajate soodustusi, meeleolukaid ühisüritusi. Toetame ka sportimist ja oleme paindlikud töötaja perekondlike ja teiste oluliste sündmuste korral.

Olles aastaid oluline osa Eesti kohvikukultuurist, soovime hoida ja edendada ka tulevikus kohalikku kohvikuelu, pakkudes ilusaid hetki nii külastajatele kui ka oma armsale kohvikuperele. Tahame olla töötajale kindel tugi ja partner, kes aitab kaasa enesearengule ja igapäevases tööelus võimalikult hästi hakkama saamisele. Tunneme rõõmu, kui meie inimestel on tööl ja ka vabal ajal tuju hea ning meel rahulik.

Vaata lähemalt meie inimeste lugusid jobs.revalcafe.ee ja tule meile tööle!                                                                                                Nende lugudega tunnustame kõiki Reval Café töötajaid, tänu kellele muutume me aina paremaks.

 

 

OKIA