No image

Head isu!

 

TARTU KOHVIKUS:
(Riia 4, TARTU)

Esmaspäeval
Talupoja supp 3.20
Paneeritud kala vokitud juurviljade ja kookosekastmega 4.50
 
Teisipäeval
Tomatine veisesupp 3.20
Suitsune seafilee köögiviljaraguu ja marineeritud kapsaga 4.50
 
Kolmapäeval
Seljanka 3.20
Kanapoolkoib karrise kuskussi, tsitrusekastme ja värske salatiga 4.50
 
Neljapäeval
Kõrvitsa-ingverpüreesupp 3.20
Lambalihakebab ahjukartulite, vürtsika kastme ja kerge salatiga 4.50
 
Reedel
Juustune köögiviljasupp 3.20
Meekana punaste läätsede, apelsinikastme ja paprikasalatiga 4.50

 

 

 

KUMU KOHVIKUS:
(Weizenbergi 34 / Valge 1)

Esmaspäeval
Porgandi-lillkapsapüreesupp suitsulõhega 3.20
Grillitud kanafilee rosmariinikartulite, tomati-kurgisalati ja vürtsika kastmega (L) 4.50
 
Teisipäeval
Lõhe-kookospiimasupp (L) 3.20
Tomati-juustukattega sealiha ahjuköögiviljade ja värske salatiga 4.50
 
Kolmapäeval
Tomatine peekoni-oasupp hapukoorega 3.20
Veiselihahautis marineeritud sibulate-õunte, tatra ja kapsa-porgandisalatiga (SG) 4.50
 
Neljapäeval

Kartulipüreesupp sinihallitusjuustuga 3.20
Juustutäidisega hakklihapall kartuli-pastinaagipüree, mädarõikakastme ja ahjupeediga (SG) 4.50
 
Reedel
Talupojasupp maitserohelisega (SG)(L) 3.20
Paneeritud lestafilee riisi, külma kastme ja porgandi-kaalikasalatiga (SG) 4.50

 

 

 

 

RÄVALA KOHVIKUS:
(Rävala pst 3)

Esmaspäeval
Hapukapsasupp sealiha ja peekoniga 3.20
Maisipaneeringus kanafilee šampinjonikastme, punase riisi ja kapsa-redisesalatiga 4.50

Teisipäeval
Lillkapsapüreesupp singipasteediga tuuletaskuga 3.20
Pikitut sealiha praeleemekastme, kartuli-kõrvitsatambi ja peedi-õunasalatiga 4.50

Kolmapäeval
Seeneseljanka hapukoorega 3.20
Madalal temperatuuril küpsetatud veisevälisfilee köögiviljaraguu ja mädarõikakastmega 4.50

Neljapäeval
Grillvorstidega jahimehesupp 3.20
Juustutäidisega kanakotlet kõrvitsaorsoto, valge veini kastme ja marineeritud köögiviljadega 4.50

Reedel
Köögiviljasupp juustuklimpidega 3.20
Õlletaignas kalafilee hooajasalati, ahjukartulite ja kolme juustu kastmega 4.50

 

 

 

 

TERE KOHVIKUS
(Sõjakooli 10)

Esmaspäeval
Vürtsikas tomatisupp mozzarellaga 3.20
Kukeseene-maasingikaste varajaste kartulite, kirsstomatite ja soolakurgiga 4.50

Teisipäeval

Värskekapsasupp suitsukanaga 3.20
Paneeritud kanafilee riisi ja coleslaw-salatiga (SG) 4.50

Kolmapäeval

Talupoja supp 3.20
Praemunaga kotlet ahjukartulite ja mahlase redise-kurgisalatiga 4.50

Neljapäeval

Magushapu kana-nuudlisupp (SG) 3.20
Sinepine sealiha ahjuköögiviljade ja tomatikastmega 4.50

Reedel

Suvikõrvitsapüreesupp krõbeda peekoniga 3.20
Gruusiapärane kana riisi ja kapsa-porgandisalatiga 4.50

 

 

 

 

PÄRNU MNT KOHVIKUS:
(Pärnu mnt 27)

Esmaspäeval
Hapukapsasupp sealiha ja peekoniga 3.20
Maisipaneeringus kanafilee šampinjonikastme, punase riisi ja kapsa-redisesalatiga 4.50

Teisipäeval
Lillkapsapüreesupp singipasteediga tuuletaskuga 3.20
Pikitut sealiha praeleemekastme, kartuli-kõrvitsatambi ja peedi-õunasalatiga 4.50

Kolmapäeval
Seeneseljanka hapukoorega 3.20
Madalal temperatuuril küpsetatud veisevälisfilee köögiviljaraguu ja mädarõikakastmega 4.50

Neljapäeval
Grillvorstidega jahimehesupp 3.20
Juustutäidisega kanakotlet kõrvitsaorsoto, valge veini kastme ja marineeritud köögiviljadega 4.50

Reedel
Köögiviljasupp juustuklimpidega 3.20
Õlletaignas kalafilee hooajasalati, ahjukartulite ja kolme juustu kastmega 4.50

 

 

 

 

POSTIMAJA KOHVIKUS:
(Narva mnt 1)

Nädalasupid: küsi teenindajalt, millist nädalasuppi täna serveeritakse.

Muskaatkõrvitsapüreesupp röstitud kõrvitsaseemnetega 3.50
Revali borš veiselihaga 3.50
Kana-porgandi-porrulaugusupp 3.50
Koorene lõhesupp 3.50
Seljanka veiselihaga 3.50

 

 

 

 

TELLISKIVI KOHVIKUS:
(Telliskivi 60A)

Esmaspäeval
Seenepüreesupp krutoonidega (SG) 3.20
Hakklihalasanje tomati-oasalati ja basiliikukastmega (SG) 4.50

Teisipäeval
Köögiviljasupp kruupidega (L) 3.20
Üleküpsetatud kanafilee köögiviljakuskussi, apelsinikastme ja juursellerisalatiga (SG) 4.50

Kolmapäeval
Hartšo 3.20
Klassikaline seapraad keedukartulite, hapukapsasalati ja seenekastmega (SG) 4.50

Neljapäeval
Kanasupp (L) 3.20
Täidetud paprika zukiinisalati ja tomatikastmega (L) 4.50

Reedel
Kalasupp (L) 3.20
Kanafileešnitsel maitsevõi, bulguri ja porgandisalatiga (SG) 4.50

 

 

 

MÜÜRIVAHE KOHVIKUS:
(Müürivahe 14)

Esmaspäeval
Brokolipüreesupp parmesaniga 3.20
Barbecue-marinaadis kanapoolkoivad ürdibulguri, jogurtikastme ja porgandi-ananassisalatiga (SG) 4.50

Teisipäeval
Selge kukeseenesupp 3.20
Seapraad keedukartulite, sinepikastme ja praetud hapukapsaga (SK) 4.50

Kolmapäeval

Kana-nuudlisupp (SG) 3.20
Lindströmi kotlet tatra, porrukastme ja hiinakapsa-kurgi-tomatisalatiga 4.50

Neljapäeval
Rassolnik sealihaga (SG) 3.20
Virsiku-juustuga kanafilee pärlkuskussi, karrikastme ja peedi-kapsa-õunasalatiga (SG) 4.50

Reedel
Peedi-õunapüreesupp krõbeda kanaga 3.20
Lõhekotlet kurkumriisi, sidrunikastme ja sooja oasalatiga (SG) 4.50

 

 

 

 

PERH AATRIUMI KOHVIKUS:
(J. Sütiste tee 19)

Esmaspäeval
Läätse-porgandipüreesupp leivapuruga (SG) 3.20
Chilli con carne riisi, porgandi-ananassisalati ja kõrvitsaseemnetega (L)(SG) 4.50
 
Teisipäeval
Tomatine kalasupp hapukoorega 3.20
Taignas kana ahjukartulite, külma hapukoore-mangokastme ja hiinakapsa-paprika-maisisalatiga (SG) 4.50
 
Kolmapäeval
Hernesupp singiga (L) 3.20
Kanahakklihast pikkpoiss kartulite, seenekastme ja hapukapsa-sibulasalatiga (SG) 4.50
 
Neljapäeval
Šampinjoni-toorjuustusupp murulauguga 3.20
Praetud seasisefilee ahjukartuli-köögiviljasegu, tomati-basiilikukastme ja kurgi-redisesalatiga (SG)(L) 4.50
 
Reedel
Hapukapsasupp sealiha ja hapukoorega 3.20
Hakklihalasanje juustukastme ja värske salatiga (SG) 4.50

 

 

 

 

VIIMSI KOHVIKUS:
(Ranna tee 13b/c)

Esmaspäeval
Hernepüreesupp krutoonidega (SG) 3.20  
Köögivilja-ubadega tomatikastmes veiseliha bulguri ja kapsa-õunasalatiga (SG) 4.50
 
Teisipäeval
Kodune seljanka hapukoorega 3.20
Seente-sibulaga pikkpoiss kartulipüree, koorese veinikastme ja peedi-soolakurgisalatiga (SG) 4.50
 
Kolmapäeval
Kana-klimbisupp (SG) 3.20
Köögiviljadega sealiha tatra, sinepikastme ja kapsa-porgandisalatiga (SG) 4.50
 
Neljapäeval
Hapukapsasupp veiselihaga (L) 3.20
Krõbedas maisipaneeringus kanafilee köögiviljade ja maheda tšilli-jogurtikastmega 4.50
 
Reedel
Oa-köögiviljasupp (V) 3.20
Seesamipaneeringus kalafilee köögiviljariisi, tartar-kastme ja toorsalatiga (SG) 4.50

*SG – sisaldab gluteeni
*L – laktoosivaba

 

OKIA