No image

Ilusaimad argihetked Reval Café kohvikus!

 

 

KUMU KOHVIKUS:
(Weizenbergi 34 / Valge 1)

Esmaspäeval
Tomatipüreesupp krevettidega (G) 2.80
Mozzarellaga täidetud hakkpall värskete keedukartulite ja tomati-kurgisalatiga (SK) 4.-

Teisipäeval
Talupojasupp hapukoorega (SK) 2.80
Hautatud broileri poolkoib kartulipüree ja peedi-küüslaugusalatiga (SK)(G) 4.-

Kolmapäeval
Lillkapsapüreesupp sinihallitusjuustu ja leivapuruga (SK) 2.80
Mee ja sinepiglasuuris sealiha ahjuköögiviljade ja värske soolakurgiga (G) 4.-

Neljapäeval
Kana-klimbisupp maitserohelisega (G) 2.80
Paneeritud lestafilee riisi, külma kastme ja ameerikapärase kapsa-porgandisalatiga (SK) 4.-

Reedel
Seljanka hapukoorega (SK)(G) 2.80
Kanafilee ürdikartulite ja värske salatiga (SK)(G) 4.-

 

 

 

 

RÄVALA KOHVIKUS:
(Rävala pst 3)

Esmaspäeval
Prantsusepärane sibulasupp 3.20
Seašašlõkk risoto, küüslaugukastme ja kapsasalatiga 4.50

Teisipäeval
Borš sealihaga 3.20
Tandoori kana kartulipüree, tartar-kastme ja värske salatiga 4.50

Kolmapäeval     
Kana-riisisupp 3.20
Veiselihakebab ahjukartulite, vürtsika tomatikastme ja rohelise salatiga 4.50

Neljapäeval
Lillkapsapüreesupp kookospiima ja krõbeda peekoniga 3.20
Grillitud forell köögiviljakuskussi, koorese sidrunikastme ja peedisalatiga 4.50

Reedel
Kalasupp 3.20
Krõbe kanakoib kinoa, seenekastme ja porgandi-ananassisalatiga 4.50

 

 

TERE KOHVIKUS
(Sõjakooli 10)

Esmaspäeval
Frikadellisupp maitserohelisega 2.80
Seavälisfilee bulguri, sinepikastme ja nuikapsa-kurgisalatiga (SK) 4.-

Teisipäeval
Tom Kha (SK) 2.80
Heeringa-kodujuustukaste keedukartulite, muna ja marineeritud kurgi-tomatisalatiga (G) 4.-

Kolmapäeval

Koorene lõhesupp (SK)(G) 2.80
Burgundia pada kartulipudru ja lehtsalatiga (SK) 4.-

Neljapäeval

Kana-klimbisupp 2.80
Kanalihast pikkpoiss seenekastme, tatra ja peedisalatiga (SK) 4.-

Reedel

Hapukapsasupp sealihaga (L)(G) 2.80
Kana kookosekastmes, kuskussi ja hiinakapsa-paprika-ananassisalatiga (SK) 4.-

 

PÄRNU MNT KOHVIKUS:
(Pärnu mnt 27)

Esmaspäeval
Lillkapsapüreesupp röstitud peekoniga (SK) 2.80
Jahimehe sealiha ahjukartulite, külma küüslaugukastme ja tomati-sibulasalatiga (SK)(G) 4.-

Teisipäeval
Tomatine paprika-oasupp veiselihaga (L)(G) 2.80
Oliividega kanakotlet juurviljase pärlkuskussi ja suitsujuustukastmega (SK) 4.-

Kolmapäeval
Brokolipüreesupp röstitud mandlilaastudega (SK) 2.80
Barbecue-kanapoolkoivad kartulipudru ja kodujuustu-redisesalatiga (SK)(G) 4.-

Neljapäeval
Kana-klimbisupp 2.80
Muna-spinatitäidisega hakkliharulaad maheda sinepikastme ja peedi-õunasalatiga (SK) 4.-

Reedel
Tomatipüreesupp mozzarella ja basiilikuga (G) 2.80
Sealiha-ühepajatoit majoneesi-hapukoorekastme ja värskesoolakurgi-tillisalatiga (SK) 4.-

 

 

 

POSTIMAJA KOHVIKUS:
(Narva mnt 1)

Nädalasupid: küsi teenindajalt, millist nädalasuppi täna serveeritakse.

Muskaatkõrvitsapüreesupp röstitud kõrvitsaseemnetega 3.-
Revali borš veiselihaga 3.-
Kana-porgandi-porrulaugusupp 3.-
Koorene lõhesupp 3.-
Seljanka veiselihaga 3.-

 

TELLISKIVI KOHVIKUS:
(Telliskivi 60A)

Esmaspäeval
Veise-köögiviljasupp (SK) 2.80
Kodune kotlet kartulipüree ja kapsa-paprikasalatiga (SK) 4.-

Teisipäeval
Guljašš-supp värske koriandriga (L) 2.80
Kanakintsufilee kuskussi ja marineeritud kurgi-peedivinegretiga (SK) 4.-

Kolmapäeval
Frikadelisupp hapukoorega (SK) 2.80
Paneeritud karbonaad ahjukartulite ja värske salatiga (L) 4.-

Neljapäeval
Koorene lõhesupp (SK) 2.80
Kalkuni-köögiviljapada riisi ja kerge kurgi-porgandisalatiga (SK) 4.-

Reedel
Okroška (SK) 2.80
Lõhefilee kartulite ja vürtsika porgandi-wakamesalatiga (L) 4.-

 

 

 

 

MÜÜRIVAHE KOHVIKUS:
(Müürivahe 14)

Esmaspäeval
Tomati-paprikapüreesupp sinihallitusjuustuga (SK)(G) 3.20
Jogurti-laimi-ingverimarinaadis kanašašlõkk tzatziki ja aurutatud köögiviljadega (SK)(G) 4.50

Teisipäeval
Külm peedi-köögiviljasupp muna ja maitserohelisega (SK)(G) 3.20
Peekonis seasisefilee praekartulite, sinepikastme ja kurgi-redisesalatiga (SK) 4.50

Kolmapäeval
Kana-ürdiklimbisupp (L)(G) 3.20
Lindströmi kotlet tatra, tartar-kastme ja marineeritud peedisalatiga (SK) 4.50

Neljapäeval
Minestrone (L) 3.20
Mandlipaneeringus valge kala vokitud köögiviljade ja sidruni-koorekastmega (SK) 4.50

Reedel
Seljanka oliivide ja hapukoorega (SK)(G) 3.20
Suur kartul heeringa-kodujuustukastme, värske soolakurgi ja marineeritud punase sibulaga (SK)(G) 4.50

 

 

 

PERH AATRIUMI KOHVIKUS:
(J. Sütiste tee 19)

Esmaspäeval
Brokoli-spinatipüreesupp saiakrutoonidega (SK) 2.50
Sealiha küüslauguse tomatikastme, tatra ja kapsa-kurgisalatiga (L) 3.50

Teisipäeval
Värskekapsasupp hapukoorega (G)(SK) 2.50
Juustutäidisega hakkbiifsteek ahjukartulite, sibulakastme ja koreapärase porgandisalatiga (L) 3.50

Kolmapäeval
Seene-nuudlisupp hapukoorega (SK) 2.50
Kanakintsuliha magushapu kastme, riisi ja värske salatiga (L) 3.50

Neljapäeval
Frikadellisupp (L) 2.50
Heeringa-kodujuustukaste kartulite ja kurgi-sibulasalatiga (G) 3.50

Reedel
Külm tomati-sellerisupp (L)(G) 2.50
Seašnitsel kartulite, külma majoneesikastme ja peedisalatiga 3.50

 

VIIMSI KOHVIKUS:
(Ranna tee 13b/c)

Esmaspäeval
Kõrvitsa-suitsujuustusupp 2.80
Grill-liha ahjukartulite ja tomati-sibulasalsaga 4.-

Teisipäeval
Rassolnik (L) 2.80
Kanakintsud riisi, koorese küüslaugukastme ja värske salatiga 4.-

Kolmapäeval
Kanasupp riisiga (L) 2.80
Kooreklops veiselihast tatra ja tervisliku toorsalatiga 4.-

Neljapäeval
Guljašš-supp 2.80
Suitsuräimed kodujuustukastme, kartulipüree ja värske salatiga 4.-

Reedel
Veiseliha-oasupp (L) 2.80
Peedi-hakklihapallid peekoni, ahjukartulite ja porgandisalatiga 4.-

 

HOBUJAAMA KOHVIKUS:
(Hobujaama 5)

Esmaspäeval
Brokoli-spinatipüreesupp sinihallitusjuustuga (SK) 3.50
Kitsejuustusalat kirsstomatite, meloni ja leivakrutoonidega 4.20
Spinati-juustukattega kanafilee riisi, karrikastme ja marineeritud kurgisalatiga (SK) 4.90
Krevetipitsa tšilli ja peekoniga 5.90

Teisipäeval
Kalasupp suitsujuustuga 3.50
Kanafilee-fetajuustusalat magusa tšilli-laimikastmega 4.20
Veiselihašnitsel ahjukartulite, sinepise rosmariinikastme ja peedi-kapsasalatiga (SK) 4.90
Tuunikalapitsa tomati ja küüslauguga 5.90

Kolmapäeval
Kõrvitsapüreesupp punase pesto ja peekoniga (SK) 3.50
Värske salat sinimerekarpidega 4.20
Ahjuseentega sealiha tatra, kergelt vürtsika tomatikastme ja porru-jääsalatiga (L) 4.90
Singipitsa ananassi ja tomatiga 5.90

Neljapäeval
Vürtsikas kana-köögiviljasupp 3.50
Suitsukanasalat õuna ja tomatiga 4.20
Aurutatud kalafileerull köögiviljade, sidruni-võikastme ja paprika-kapsasalatiga 4.90
Salaamipitsa šampinjoni ja tomatiga 5.90

Reedel
Tomatipüreesupp fetajuustu ja basiilikuga 3.50
Puuviljasalat Crudo singi ja kreeka pähklitega 4.20
Jogurti-majoneesikattega kanakints, kartulipüree ja lillkapsa-brokolisalatiga (SK) 4.90
Hakkliha-ananassipitsa 5.90

 

SIKUPILLI KOHVIKUS:
(Tartu mnt 87)

Esmaspäeval
Rohelisel padjal laimi-tšillimarinaadis värske Norra lõhe apteegitilliga 4.20
Kanalihavarras ürdikuskussi, magusa tomatikastme  ja coleslaw salatiga 4.90
Hakklihapitsa tšilliga 5.90

Teisipäeval
Röstitud pardifileesalat rukola ja seedermänniseemnetega (G)(L) 4.20
Grillitud karbonaad barbecue-viskimarinaadi, röstitud köögiviljade ja tomati-porrusalatiga 4.90
Pitsa Francescana 5.90

Kolmapäeval
Kreveti-suitsujuustusalat tšilli-jogurtikastmega 4.20
Aurutatud ahvenafileerull Hollandi kastme, tillikartulite ja lillkapsaga 4.90
Suitsukanapitsa selleri,sinihallitusjuustu ja tomatiga 5.90

Neljapäeval
Kurgi-redisesalat seente, peekoni ja petersellimajoneesiga 4.20
Hautatud veiseliha koorekastmes, kapsasalati ja ahjuköögiviljadega (SK) 4.90
Salaamipitsa spinati ja sinihallitusjuustuga 5.90

Reedel
Kalkunifileesalat päikesekuivatatud tomatite, värske kurgi ja laimi-karrikastmega 4.20
Teriyaki-sidrunimarinaadis kanakints punase läätsehautise ja porgandisalatiga (L) 4.90
Vürtsikas salaamipitsa 5.90

*SK – sisaldab koort
*L – laktoosivaba
*G – gluteenivaba
*V – veganitoit

 

 

OKIA