No image

Head isu!

 

TARTU KOHVIKUS:
(Riia 4, TARTU)

Esmaspäeval
Kana-köögiviljasupp (G)(L) 3.20
Lindströmi kotletid kartuli-porgandipüree, tillikastme ja värske salatiga (SK) 4.50
 
Teisipäeval
Kergelt vürtsikas Gazpacho (L) 3.20
Barbecue-kastmes rebitud sealiha ahjukartulite ja sibula-tomatisalatiga (L) 4.50
 
Kolmapäeval
Uhhaa (L)(G) 3.20
Kanapoolkoivad aedviljariisi, koorese petersellikastme ja kurgi-porgandisalatiga (SK)(G) 4.50
 
Neljapäeval
Seeneseljanka (SK) 3.20
Praetud räimed pärlkuskussi, klassikalise tartar-kastme ja paprika-kapsasalatiga (SK) 4.50
 
Reedel
Kikerhernepüreesupp peekoniste krutoonidega (SK) 3.20
Vürtsine ahjuribi kauboikartulite, küüslaugukastme ja rohelise salatiga (SK)(G) 4.50

 

KUMU KOHVIKUS:
(Weizenbergi 34 / Valge 1)

Esmaspäeval
Kana-köögiviljasupp maitserohelisega (G) 3.20
Kalkuniguljašš riisi ja peedi-õunasalatiga (SK) 4.50
 
Teisipäeval
Tomatine veisehakklihasupp hapukoorega (SK) 3.20
Rebitud sealiha ürdikartulite ja tomati-kodujuustusalatiga (SK)(G) 4.50
 
Kolmapäeval
Bataadi-kõrvitsapüreesupp peekonipuruga (SK)(G) 3.20
Magushapu kana tatra ja värske salatiga 4.50
 
Neljapäeval
Veiselihaborš hapukoorega (SK)(G) 3.20
Kala-köögiviljakotlet kartulipüree ja coleslaw-salatiga (SK) 4.50
 
Reedel
Koorene lõhesupp (SK)(G) 3.20
Veiselihahautis köögiviljade ja kurgi-redisesalatiga (G) 4.50

 

RÄVALA KOHVIKUS:
(Rävala pst 3)

Esmaspäeval
Köögiviljapüreesupp toorjuustu-krevetikreemise tuuletaskuga (SK) 3.20
Juustu-ananassikattega kanafilee apelsini-tšillikastme, metsiku riisi ja värvilise salatiga 4.50

Teisipäeval
Guljašš-supp (L) 3.20
Sibulamarinaadis grill-sealiha ahjukartulite, suitsujuustukastme ja koriandrise tomati-sibulasalatiga (SK) 4.50

Kolmapäeval
Hapuoblikasupp vutimunaga (L) 3.20
Peekonis kanakotlet köögiviljabulguri, spinati-koorekastmega ja rohelise salatiga (SK) 4.50

Neljapäeval
Toekas supp jahimehevorstiga (L) 3.20
Praetud valge kala filee rohelise sibulase jogurti-hapukoorekastme ja aurutatud brokoliga (SK) 4.50

Reedel
Kana-nuudlisupp (L) 3.20
Kalkunivarras oa-nuudlivoki ja aasiapärase kastmega (L) 4.50

 

TERE KOHVIKUS
(Sõjakooli 10)

Esmaspäeval
Lillkapsapüreesupp sinihallitusjuustuga (SK) 3.20
Kanakints riisi, tšilli-mangokastme ja kapsa-porgandisalatiga (SK) 4.50

Teisipäeval
Talupojasupp (L) 3.20
Veiseguljašš tatra ja peedisalatiga 4.50

Kolmapäeval
Rassolnik (L) 3.20
Päikesekuivatatud tomatitega pikkpoiss kartulipudru ja mahlase redise-kurgisalatiga 4.50

Neljapäeval
Kana-klimbisupp 3.20
Paneeritud lest tartar-kastme, kuskussi ja tomatisalatiga (SK) 4.50

Reedel
Selge lõhesupp munaga (G) 3.20
Kanafilee kooreses kastmes ahjukartulite ja kapsa-wakamesalatiga (SK) 4.50

 

PÄRNU MNT KOHVIKUS:
(Pärnu mnt 27)

Esmaspäeval
Köögiviljapüreesupp toorjuustu-krevetikreemise tuuletaskuga (SK) 3.20
Juustu-ananassikattega kanafilee apelsini-tšillikastme, metsiku riisi ja värvilise salatiga 4.50

Teisipäeval
Guljašš-supp (L) 3.20
Sibulamarinaadis grill-sealiha ahjukartulite, suitsujuustukastme ja koriandrise tomati-sibulasalatiga (SK) 4.50

Kolmapäeval
Hapuoblikasupp vutimunaga (L) 3.20
Peekonis kanakotlet köögiviljabulguri, spinati-koorekastmega ja rohelise salatiga (SK) 4.50

Neljapäeval
Toekas supp jahimehevorstiga (L) 3.20
Praetud valge kala filee, rohelise sibulase jogurti-hapukoorekastme ja aurutatud brokoliga (SK) 4.50

Reedel
Kana-nuudlisupp (L) 3.20
Kalkunivarras oa-nuudlivoki ja aasiapärase kastmega (L) 4.50

 

POSTIMAJA KOHVIKUS:
(Narva mnt 1)

Nädalasupid: küsi teenindajalt, millist nädalasuppi täna serveeritakse.

Muskaatkõrvitsapüreesupp röstitud kõrvitsaseemnetega 3.50
Revali borš veiselihaga 3.50
Kana-porgandi-porrulaugusupp 3.50
Koorene lõhesupp 3.50
Seljanka veiselihaga 3.50

 

TELLISKIVI KOHVIKUS:
(Telliskivi 60A)

Esmaspäeval
Lillkapsapüreesupp sinihallitusjuustu ja krutoonidega (SK) 3.20
Mandlipaneeringus kanakintsufilee kuskussi ja kurgi-tomatisalatiga (SK) 4.50
 
Teisipäeval
Mereannisupp (L)(G) 3.20
Hakklihapallid kartulipüree ja peedi-õunasalatiga (SK) 4.50
 
Kolmapäeval

Frikadellisupp hapukoore ja peterselliga (SK)(G) 3.20
Prantsusepärane sealiha ahjukartulite ja kõrvitsaseemnese kapsasalatiga (SK) 4.50
 
Neljapäeval
Rohelise herne püreesupp suitsukanaga (SK) 3.20
Klassikaline lasanje basiilikukastme ja tomati-sibulasalatiga (SK) 4.50
 
Reedel
Hartšo värske koriandriga (L)(G) 3.20
Lõhefilee riisi ja porgandi-wakamesalatiga (SK) 4.50

 

MÜÜRIVAHE KOHVIKUS:
(Müürivahe 14)

Esmaspäeval
Porgandipüreesupp fetakiga (SK)(G) 3.20
Veiselihast sibulaklops kartulipüree ja küüslauguse peedisalatiga (SK) 4.50

Teisipäeval
Hartšo veiseliha ja kuivatatud ploomidega (L)(G) 3.20
Köögiviljade-juustuga sealiharulaad merevaigukastme, ahjukartulite ja hapukapsa-karulaugu-jõhvikasalatiga (SK) 4.50

Kolmapäeval
Kanasupp nuudlitega (L) 3.20
Hakkliha-seenetäidisega paprika bulguri, tomatikastme ja hiinakapsa-maisi-spinatisalatiga (L) 4.50

Neljapäeval
Kolme kapsa supp läätsedega (L)(G)(V) 3.20
Seesamipaneeringus kalafilee köögiviljariisi, tzatziki ja wakame-redisesalatiga (SK) 4.50

Reedel
Minestrone (L) 3.20
Praemunaga kanahakkbiifsteek pärlkuskussi, ananassimajoneesi ja porgandi-selleri-rosinasalatiga (SK) 4.50

 

PERH AATRIUMI KOHVIKUS:
(J. Sütiste tee 19)

Esmaspäeval
Brokoli-spinatipüreesupp sinihallitusjuustuga (SK) 2.50
Azuu veiselihast tatra ja küüslauguse peedisalatiga (L) 3.50

Teisipäeval
Peedisupp sealiha ja hapukoorega (SK)(G) 2.50
Pikkpoiss kartuli-spinatipüree, mädarõikakastme ja kõrvitsaseemnese rosina-porgandisalatiga (SK) 3.50

Kolmapäeval
Hernesupp singiga (L)(G) 2.50
Ühepajatoit sealiha, külma hapukoore-murulaugukastme ja hiinakapsa-paprika-porrusalatiga (SK)(G) 3.50

Neljapäeval
Rassolnik sealiha ja hapukoorega (SK)(G) 2.50
Kodujuustu-heeringakaste kartulite ja värske kurgi-sibulasalatiga (SK)(G) 3.50

Reedel
Kana-köögiviljasupp (L)(G) 2.50
Mulgipuder kapsa-porgandisalatiga (G) 3.50

 

VIIMSI KOHVIKUS:
(Ranna tee 13b/c)

Esmaspäeval
Porgandipüreesupp fetakiga (SK)(G) 3.20
Veiselihast sibulaklops kartulipüree ja küüslauguse peedisalatiga (SK) 4.50

Teisipäeval
Hartšo veiseliha ja kuivatatud ploomidega (L)(G) 3.20
Köögiviljade-juustuga sealiharulaad merevaigukastme, ahjukartulite ja hapukapsa-karulaugu-jõhvikasalatiga (SK) 4.50

Kolmapäeval
Kanasupp nuudlitega (L) 3.20
Hakkliha-seenetäidisega paprika bulguri, tomatikastme ja hiinakapsa-maisi-spinatisalatiga (L) 4.50

Neljapäeval
Kolme kapsa supp läätsedega (L)(G)(V) 3.20
Seesamipaneeringus kalafilee köögiviljariisi, tzatziki ja wakame-redisesalatiga (SK) 4.50

Reedel
Minestrone (L) 3.20
Praemunaga kanahakkbiifsteek pärlkuskussi, ananassimajoneesi ja porgandi-selleri-rosinasalatiga (SK) 4.50

*G – gluteenivaba
*L – laktoosivaba
*SK – sisaldab koort
*V – vegan

 

OKIA