No image

Head lihavõttenädalat!

 

TARTU KOHVIKUS:
(Riia 4, TARTU)

Esmaspäeval
Lillkapsapüreesupp (SK) 3.20
Kanašašlõkk fooliumis kartulite ja küüslaugukastmega (SK) 4.50
 
Teisipäeval
Tomatine kanasupp küüslauguleivaga 3.20
Hakklihakotlet praemuna, tatra ja coleslaw-salatiga (SK) 4.50
 
Kolmapäeval
Kergelt vürtsikas aedviljasupp riisiga (L)(G) 3.20
Krõbedas paneeringus lestafilee ahjuköögiviljade ja kevadise salatiga (L) 4.50
 
Neljapäeval
Spinati-püreesupp (SK) 3.20
Seašnitsel seenekastme, kartulipüree ja toorsalatiga (SK) 4.50

 

 

KUMU KOHVIKUS:
(Weizenbergi 34 / Valge 1)

Esmaspäeval
Frikadellisupp maitserohelisega 3.20
Kanavarras ürdikartulite, ingverimajoneesi ja kurgi-tomatisalatiga (G) 4.50
 
Teisipäeval
Värskekapsasupp peekoniga (G) 3.20
Veisehakklihatortilja hapukoorekastme ja värske salatiga (SK) 45.50
 
Kolmapäeval
Köögivilja-suitsukanasupp (G) 3.20
Spinati-õunaga pikkpoiss kartuli-porgandipüree, marjakastme ja marineeritud kurgi-kapsasalatiga 4.50

Neljapäeval
Lillkapsa-porgandipüreesupp krutoonide ja ürdiõliga (SK) 3.20
Koorene kalafilee ahjuköögiviljade, mädarõikakastme ja porgandi-wakamesalatiga (SK) 4.50

 

 

RÄVALA KOHVIKUS:
(Rävala pst 3)

Esmaspäeval
Porgandipüreesupp karri ja fetajuustuga (SK)(G) 3.20
Tomati-mozzarellakattega kanafilee, külma basiilikukastme, ahjukartulite ja vürtsika kapsa-porgandisalatiga (SK) 4.50

Teisipäeval
Kana-klimbisupp (SK) 3.20
Parmesaniga šeasnitsel tomatisalsa, sooja aedviljasalati ja rukolaga 4.50

Kolmapäeval
Lillkapsapüreesupp röstitud peekoniga (SK) 3.20
Juustu-oliivikattega lestafilee köögiviljariisi ja tartar-kastme ja värske salatiga (SK) 4.50

Neljapäeval
Merevaiguga lõhesupp rukkileivakuubikute ja murulauguga (SK) 3.20
Kalkuniguljašš tatra ja peedi-küüslaugusalatiga (SK) 4.50

 

 

TERE KOHVIKUS
(Sõjakooli 10)

Esmaspäeval
Seljanka hapukoorega (SK) 3.20
Paneeritud kanafilee kartulipudru ja mahlase tomati-kurgisalatiga (SK) 4.50

Teisipäeval
Brokolipüreesupp suitsujuustuga (SK) 3.20
Juustu-seenekattega sealiha tatra, mädarõikakastme ja kapsa-redisesalatiga 4.50

Kolmapäeval
Hapukapsasupp sealihaga (L)(G) 3.20
Heeringa-kodujuustukaste varajaste kartulite, muna ja marineeritud kurgiga 4.50

Neljapäeval
Suitsukana-köögiviljasupp (L) 3.20
Lambalihakotlet ahjukartulite ja tomatise köögiviljahautisega (G) 4.50

 

 

PÄRNU MNT KOHVIKUS:
(Pärnu mnt 27)

Esmaspäeval
Porgandipüreesupp karri ja fetajuustuga (SK)(G) 3.20
Tomati-mozzarellakattega kanafilee, külma basiilikukastme, ahjukartulite ja vürtsika kapsa-porgandisalatiga (SK) 4.50

Teisipäeval
Kana-klimbisupp (SK) 3.20
Parmesaniga šeasnitsel tomatisalsa, sooja aedviljasalati ja rukolaga 4.50

Kolmapäeval
Lillkapsapüreesupp röstitud peekoniga (SK) 3.20
Juustu-oliivikattega lestafilee köögiviljariisi ja tartar-kastme ja värske salatiga (SK) 4.50

Neljapäeval
Merevaiguga lõhesupp rukkileivakuubikute ja murulauguga (SK) 3.20
Kalkuniguljašš tatra ja peedi-küüslaugusalatiga (SK) 4.50

 

 

POSTIMAJA KOHVIKUS:
(Narva mnt 1)

Nädalasupid: küsi teenindajalt, millist nädalasuppi täna serveeritakse.

Muskaatkõrvitsapüreesupp röstitud kõrvitsaseemnetega 3.50
Revali borš veiselihaga 3.50
Kana-porgandi-porrulaugusupp 3.50
Koorene lõhesupp 3.50
Seljanka veiselihaga 3.50

 

 

TELLISKIVI KOHVIKUS:
(Telliskivi 60A)

Esmaspäeval
Ungari guljašš-supp (L) 3.20
Kanakotlet riisi ja värske salatiga (SK) 4.50
 
Teisipäeval
Seljanka oliivide ja hapukoorega (SK) 3.20
Sibulaklops tatra ja marineeritud kurgisalatiga (SK) 4.50
 
Kolmapäeval
Kartuli-porrupüreesupp krevettidega (SK) 3.20
Peekonis seasisefilee ahjukartulite ja kapsa-paprika-kurgisalatiga (SK) 4.50
 
Neljapäeval
Varajane kapsasupp hapukoorega (SK) 3.20
Magushapu kalkunifilee kuskussi ja porgandi-ananassisalatiga (SK) 4.50

 

 

MÜÜRIVAHE KOHVIKUS:
(Müürivahe 14)

Esmaspäeval
Hernepüreesupp piparmündi ja kitsejuustuga (SK)(G) 3.20
Sealihaguljašš tatra ja kapsa-redisesalatiga (SK) 4.50

Teisipäeval
Kana-klimbisupp maitserohelisega (SK) 3.20
Klassikaline lasanje coleslaw-salatiga (SK) 4.50

Kolmapäeval
Köögiviljasupp läätsedega (L)(G) 3.20
Ürdi-parmesani kanašnitsel köögiviljariisi, apelsini-veinikastme ja koorese juursellerisalatiga (SK) 4.50

Neljapäeval
Kodune seljanka hapukoore ja oliividega (SK)(G) 3.20
Fenkoli-juustuga kalafilee vokitud köögiviljade ja tartar-kastmega (SK)(G) 4.50

 

 

PERH AATRIUMI KOHVIKUS:
(J. Sütiste tee 19)

Esmaspäeval
Juurviljapüreesupp saiakrutoonidega (SK) 2.50
Hakklihakaste kartulipüree ja marineeritud-värske kurgi salatiga (SK) 3.50

Teisipäeval
Frikadellisupp (L) 2.50
Ananassi-juustukattega kanafilee riisi ja porgandi-juursellerisalatiga (SK)(G) 3.50

Kolmapäeval
Hapukapsasupp kana ja hapukoorega (SK)(G) 2.50
Sealihapilaff vürtsika tomatikastme ja kapsa-kurgisalatiga (L)(G) 3.50

Neljapäeval
Koorene lõhesupp (SK)(G) 2.50
Kapsa-hakklihahautis kartulite, külma hapukoore-tillikastme ja marineeritud peediga (SK)(G) 3.50

 

 

VIIMSI KOHVIKUS:
(Ranna tee 13b/c)

Esmaspäeval
Hernepüreesupp piparmündi ja kitsejuustuga (SK)(G) 3.20
Sealihaguljašš tatra ja kapsa-redisesalatiga (SK) 4.50

Teisipäeval
Kana-klimbisupp maitserohelisega (SK) 3.20
Klassikaline lasanje coleslaw-salatiga (SK) 4.50

Kolmapäeval
Köögiviljasupp läätsedega (L)(G) 3.20
Ürdi-parmesani kanašnitsel köögiviljariisi, apelsini-veinikastme ja koorese juursellerisalatiga (SK) 4.50

Neljapäeval
Kodune seljanka hapukoore ja oliividega (SK)(G) 3.20
Fenkoli-juustuga kalafilee vokitud köögiviljade ja tartar-kastmega (SK)(G) 4.50
*G – gluteenivaba
*L – laktoosivaba
*SK – sisaldab koort

 

 

OKIA