No image

Head isu!

 

 

TARTU KOHVIKUS:
(Riia 4, TARTU)

Esmaspäeval
Värskekapsasupp (L)(G) 3.20
Sealihašašlõkk barbecue-kastme ja tomati-kurgisalatiga (L)(G) 3.20

Teisipäeval
Tomatisupp hakklihapallidega (L) 3.20
Jalapeno ja juustuga kanafilee aurutatud köögiviljadega (G) 4.50

Kolmapäeval
Guljašš-supp (G) 3.20
Sibulaklops keedukartulite ja kapsa-porgandisalatiga (SK) 4.50

Neljapäeval
Seenepüreesupp (SK) 3.20
Praetud tursafilee apelsinikastme ja basmatiriisiga (SK) 4.50

 

KUMU KOHVIKUS:
(Weizenbergi 34 / Valge 1)

Esmaspäeval
Lõhesupp porgandi ja porrulauguga (G) 3.20
Barbecue-marinaadis kanakoib rosmariinikartulite ja kurgi-redisesalatiga (G) 4.50

Teisipäeval
Tomatine veiselihasupp hapukoorega (G)(SK) 3.20
Sealihaguljašš köögiviljatatra ja coleslaw-salatiga (SK) 4.50

Kolmapäeval
Talupojasupp hapukoorega (SK) 3.20
Lõhe-köögiviljakotlet kartuli-kõrvitsapüree ja peedivinegretiga (SK) 4.50

Neljapäeval
Veiselihaborš hapukoorega (SK) 3.20
Kookose-karrikastmes kanafilee riisi ja porgandi-wakamesalatiga 4.50

 

RÄVALA KOHVIKUS:
(Rävala pst 3)

Esmaspäeval
Tomatipüreesupp Buffalo mozzarellaga (G) 3.20
Kookoses kanafilee metsiku riisi, mango-tšillikastme ja ingverise porgandi-ananassisalatiga 4.50

Teisipäeval
Frikadellisupp (L)(G) 3.20
Grillitud seakael rosmariini-küüslaugukartulite, adžika ja tomati-sibulasalatiga (L)(G) 4.50

Kolmapäeval
Tom-Kha kana ja munanuudlitega 3.20
Juustu-ananassikattega kanafilee kartulipudru, küüslauguse avokaado-jogurtikastme ja värske salatiga (G) 4.50

Neljapäeval
Koorene lõhesupp (G) 3.20
Aasiapärane sealiha basmatiriisi punasekapsa-paprikasalatiga 4.50

 

TERE KOHVIKUS
(Sõjakooli 10)

Esmaspäeval
Hapukapsasupp sealihaga (L) 3.20
Peekonis kanafilee kartulipudru ja mahlase tomati-kurgisalatiga (G) 4.50

Teisipäeval
Rassolnik (L) 3.20
Magushapu sealiha riisi ja kapsa-porgandisalatiga 4.50

Kolmapäeval
Koorene lõhesupp (SK) 3.20
Pikkpoiss ahjuköögiviljade, juustukastme ja lehtsalatiga (SK) 4.50

Neljapäeval
Hernepüreesupp sinihallitusjuustuga (G) 3.20
Ahjusealiha mulgipudru ja hapukapsa-peedisalatiga (G) 4.50

 

PÄRNU MNT KOHVIKUS:
(Pärnu mnt 27)

Esmaspäeval
Tomatipüreesupp Buffalo mozzarellaga (G) 3.20
Kookoses kanafilee metsiku riisi, mango-tšillikastme ja ingverise porgandi-ananassisalatiga 4.50

Teisipäeval
Frikadellisupp (L)(G) 3.20
Grillitud seakael rosmariini-küüslaugukartulite, adžika ja tomati-sibulasalatiga (L)(G) 4.50

Kolmapäeval
Tom-Kha kana ja munanuudlitega 3.20
Juustu-ananassikattega kanafilee kartulipudru, küüslauguse avokaado-jogurtikastme ja värske salatiga (G) 4.50

Neljapäeval
Koorene lõhesupp (G) 3.20
Aasiapärane sealiha basmatiriisi punasekapsa-paprikasalatiga 4.50

 

POSTIMAJA KOHVIKUS:
(Narva mnt 1)

Nädalasupid: küsi teenindajalt, millist nädalasuppi täna serveeritakse.

Muskaatkõrvitsapüreesupp röstitud kõrvitsaseemnetega 3.50
Revali borš veiselihaga 3.50
Kana-porgandi-porrulaugusupp 3.50
Koorene lõhesupp 3.50
Seljanka veiselihaga 3.50

 

TELLISKIVI KOHVIKUS:
(Telliskivi 60A)

Esmaspäeval
Kana-spinatisupp hapukoore ja munaga (SK) 3.20
Kodune kotlet kartulipüree ja peedi-õunasalatiga (SK) 4.50

Teisipäeval
Koorene lõhesupp (SK) 3.20
Veiseliha köögiviljade ja porgandi-kurgisalatiga (L) 4.50

Kolmapäeval

Tomati-mozzarellasupp (SK) 3.20
Teriyaki-kastmes kana spinatiriisi ja värske salatiga (SK) 4.50

Neljapäeval

Frikadellisupp hapukoorega (SK) 3.20
Seašnitsel ahjukartulite ja tervisliku porgandi-sellerisalatiga (SK) 4.50

 

MÜÜRIVAHE KOHVIKUS:
(Müürivahe 14)

Esmaspäeval
Hernepüreesupp krõbeda peekoniga (SK)(G) 3.20
Kanakints rohelises karrikastmes granaatõuna-koriandrise bulguri ja õuna-kapsasalatiga (SK) 4.50

Teisipäeval
Prantsusepärane sibulasupp juustusaiaga (SK) 3.20
Barbecue-seakaelakarbonaad vokitud köögiviljade ja tomatikastmega (L)(G) 4.50

Kolmapäeval
Vorsti-köögiviljasupp läätsedega (L)(G) 3.20
Lambalihapallid umami-kookospiimakastmes metsiku riisi ja sooja maisi-aedoasalatiga (L) 4.50

Neljapäeval
Mehhikopärane hakklihasupp (L)(G) 3.20
Kartuli-suitsukala-spinativorm tilli-jogurtikastme ja wakame-redisesalatiga (SK) 4.50

Reedel
Köögiviljasupp kookospiimaga (L)(G) 3.20
Kanatortilja fetaki, köögiviljade, apelsinimajoneesi ja värske salatiga (SK) 4.50

 

PERH AATRIUMI KOHVIKUS:
(J. Sütiste tee 19)

Esmaspäeval
Lillkapsa-zukiinipüreesupp peekoniga (SK)(G) 2.50
Sealiha-paprika-tomatikaste tatra ja värske salatiga (L) 3.50

Teisipäeval
Hernesupp suitsulihaga (L) 2.50
Taignas kana ahjukartulite, suitsujuustukastme ja porgandi-juursellerisalatiga (SK) 3.50

Kolmapäeval
Frikadellisupp (L) 2.50
Kapsa-hakklihahautis kartulite, külma hapukoore-tillikastme ja marineeritud peediviiludega (SK)(G) 3.50

Neljapäeval
Kolme liha supp (L)(G) 2.50
Ananassi-porrukattega ahjulõhe kartuli-spinatipüree ja wakamega värske salatiga (SK) 3.50

 

VIIMSI KOHVIKUS:
(Ranna tee 13b/c)

Esmaspäeval
Tom Kha kanaga (G) 3.20
Lindströmi kotlet kartulipüree ja toorsalatiga 4.50

Teisipäeval
Lõherassolnik 3.20
Sealihašnitsel ahjukartulite ja grillsalatiga 4.50

Kolmapäeval
Kõrvitsapüreesupp (G) 3.20
Kanapaella Hollandi kastme ja parmesaniga 4.50

Neljapäeval
Guljašš-supp 3.20
Praetud lestafilee tartar-kastme ja värske salatiga 4.50

 

HOBUJAAMA KOHVIKUS:
(Hobujaama 5)

Esmaspäeval
Küpsetatud pardifileesalat kaneelise ahjuõuna-tartariga 4.50
Spinati-juustukattega kanafilee tatra, karrikastme ja marineeritud kurgisalatiga (G)(SK) 5.20
Tuunikalapitsa tomati ja küüslauguga 6.90

Teisipäeval
Salat grillitud kana, kitsejuustukreemi ja pestoga 4.50
Veiselihaguljašš keedukartulite ja peedisalatiga (SK)  5.50
Pitsa Francescana 6.90

Kolmapäeval
Kartulisalat vürtsikiluga 4.50
Grillitud lõhe riisi, krevetikastme ja porgandi-kapsasalatiga 5.90
Suitsukanapitsa selleri, sinihallitusjuustu ja tomatiga 6.90

Neljapäeval
Krõbedas ciabatta-koorikus paneeritud kitsejuust 4.50
Hakkliha-peedikotlet ahjukartulite, koorekastme ja värske kurgi-jääsalatiga (SK) 5.10
Salaamipitsa šampinjoni ja tomatiga 6.90

 

SIKUPILLI KOHVIKUS:
(Tartu mnt 87)

Esmaspäeval
Küpsetatud pardifileesalat kaneelise ahjuõuna-tartariga 4.50
Spinati-juustukattega kanafilee tatra, karrikastme ja marineeritud kurgisalatiga (G)(SK) 5.20
Tuunikalapitsa tomati ja küüslauguga 6.90

Teisipäeval
Salat grillitud kana, kitsejuustukreemi ja pestoga 4.50
Veiselihaguljašš keedukartulite ja peedisalatiga (SK)  5.50
Pitsa Francescana 6.90

Kolmapäeval
Kartulisalat vürtsikiluga 4.50
Grillitud lõhe riisi, krevetikastme ja porgandi-kapsasalatiga 5.90
Suitsukanapitsa selleri, sinihallitusjuustu ja tomatiga 6.90

Neljapäeval
Krõbedas ciabatta-koorikus paneeritud kitsejuust 4.50
Hakkliha-peedikotlet ahjukartulite, koorekastme ja värske kurgi-jääsalatiga (SK) 5.10
Salaamipitsa šampinjoni ja tomatiga 6.90

G – gluteenivaba
L – laktoosivaba
SK – sisaldab koort

 

OKIA