No image

Head isu!

 

KUMU KOHVIKUS:
(Weizenbergi 34 / Valge 1)

Esmaspäeval
Lõhesupp porgandi ja porrulauguga (G) 2.80
Tomati-juustukattega kanafilee ratatouille`i  ja värske salatiga (SK)(G) 4.-

Teisipäeval
Kreemjas bataadi-kõrvitsapüreesupp röstitud kõrvitsaseemnetega (SK)(G) 2.80
Paneeritud sealiha kartulite, kukeseenekastme ja koorese kurgi-tomatisalatiga (SK) 4.-

Kolmapäeval
Borš peekoni ja hapukoorega (SK)(G) 2.80
Spinati ja õuntega pikkpoiss tomatise köögiviljahautise ja kapsa-porgandisalatiga 4.-

Neljapäeval
Lillkapsapüreesupp krevettidega (G) 2.80
Lõhe-köögiviljakotlet kooreste kartulilaastude ja peedi-õunasalatiga (SK) 4.-

Reedel
Kana-klimbisupp maitserohelisega (G) 2.80
Veisehakkpäts ürdikastme, köögiviljariisi ja ananassi-porgandisalatiga (SK) 4.-

 

RÄVALA KOHVIKUS:
(Rävala pst 3)

Esmaspäeval
Brokolipüreesupp (G)(L) 3.20
Gratineeritud kanašnitsel ananassi-porgandirisoto, veini-marjakastme ja värske salatiga 4.50

Teisipäeval
Kalaseljanka (G)(L) 3.20
Seakaelakarbonaad kartuli-porgandipüree, sinepikastme ja grillitud tomati-sibulasalatiga (G) 4.50

Kolmapäeval        
Kõrvitsapüreesupp (SK) 3.20
Šašlõkk kalkunikintsulihast ahjuköögiviljade, röstsibulakastme ja värske salatiga (G) 4.50

Neljapäeval
Tom Yum (L)(G) 3.20
Grillitud forell, grillkartulite, rosé-kastme ja kapsasalatiga (SK)(G) 4.50

Reedel
Kapsasupp sealihaga (G)(L) 3.20
Kolme liha šašlõkk köögiviljase kuskussi, ürdikastme ja tomati-kurgisalatiga (L) 4.50

 

 

TERE KOHVIKUS
(Sõjakooli 10)

Esmaspäeval
Šampinjonipüreesupp saiakrutoonidega (SK) 2.80
Paneeritud kanafilee karrikastme, bulguri ja kaalika-porgandisalatiga (SK) 4.-

Teisipäeval
Kalasupp munaga (G) 2.80
Praemunaga hakkbiifsteek tatra, sinepikastme ja peedi-õuna-varssellerisalatiga (SK) 4.-

Kolmapäeval
Kana-klimbisupp 2.80
Sinepine seafilee ratatuille´i ja lehtsalatiga (L)(G) 4.-

Neljapäeval
Minestrone suitsulihaga (G) 2.80
Paneeritud lest tartar-kastme, kartulipudru ja wakame-kapsasalatiga 4.-

Reedel
Vürtsikas tomati-koriandrisupp mozzarellaga (G) 2.80
Barbecue-kanakints köögiviljariisi ja mahlase redise-kurgisalatiga (G) 4.-

 
PÄRNU MNT KOHVIKUS:
(Pärnu mnt 27)

Esmaspäeval
Köögiviljapüreesupp suitsujuustu ja krutoonidega (SK)(G) 2.80
Kookospaneeringus kanafilee karririisi, laimi-tšillikastme ja wakame-porgandisalatiga (SK) 4.-

Teisipäeval
Kana-kookospiimasupp (SK)(G) 2.80
Aasiapärane sealiha vokitud köögiviljade ja magushapu kastmega (G)(L) 4.-

Kolmapäeval
Rohelise herne püreesupp kitsejuustu ja seedermänniseemnetega (SK)(G) 2.80
Parmesanikoorikus lest hautatud köögiviljade ja sidrunikastmega (SK) 4.-

Neljapäeval
Guljašš-supp veiselihast (SK)(G) 2.80
Veiselihastrooganov kartulipüree ja peedi-vinegrettiga 4.-

Reedel
Tomatipüreesupp Buffalo mozzarella ja värske basiilikuga (G) 2.80
Hakklihavarras mundris kartulite, vürtsika jogurtikastme ja marineeritud kurgi-sibulasalatiga (SK) 4.-

 

POSTIMAJA KOHVIKUS:
(Narva mnt 1)

Nädalasupid: küsi teenindajalt, millist nädalasuppi täna serveeritakse.

Muskaatkõrvitsapüreesupp röstitud kõrvitsaseemnetega 3.-
Revali borš veiselihaga 3.-
Kana-porgandi-porrulaugusupp 3.-
Koorene lõhesupp 3.-
Seljanka veiselihaga 3.-

 

TELLISKIVI KOHVIKUS:
(Telliskivi 60A)

Esmaspäeval
Rohelise herne püreesupp suitsukanaga (SK) 2.80
Kapsahautis kartulipüree ja mahlase kurgi-porgandisalatiga (SK) 4.-

Teisipäeval
Mereannisupp (L)(G) 2.80
Veiselihastrooganov tillikartulite ja kurgi-redisesalatiga (SK) 4.-

Kolmapäeval
Šampinjonisupp hapukoorega (SK) 2.80
Seakarbonaad köögiviljade ja ploomi-ingverikastmega (SK) 4.-

Neljapäeval
Juurviljasupp peterselliga (L) 2.80
Tomati-juustukattega kanafilee riisi ja peedivinegretiga (SK) 4.-

Reedel
Gazpacho-supp Crudo singiga (L) 2.80
Hakklihastruudel basiilikukastme ja tomati-sibulasalatiga (SK) 4.-

 

MÜÜRIVAHE KOHVIKUS:
(Müürivahe 14)

Esmaspäeval
Tomatipüreesupp kitsejuustu ja basiilikuga (SK) 3.20
Teriyaki-kastmes kanakintsud metsiku riisi ja hiinakapsa-paprikasalatiga (L) 4.50

Teisipäeval
Kukeseene rassolnik hapukoorega (SK) 3.20
Lindströmi kotlet ahjukartulite, koriandrise tomatikastme ja juurselleri-õunasalatiga (L) 4.50

Kolmapäeval
Hartšo lambalihaga (L)(G) 3.20
Klassikaline sealihašašlõkk ahjujuurikate, barbecue-tomatikastme ja kapsa-paprika-kurgisalatiga (L)(G) 4.50

Neljapäeval
Hapukapsasupp sealiha ja hapukoorega (SK) 3.20
Kukeseene-peekonikaste värskete keedukartulite ja tomati-sibulasalatiga (SK) 4.50

Reedel
Hernepüreesupp fetajuustuga (SK) 3.20
Suitsukalaga kartuli-fenkolivorm kodujuustu-sibulakastme ja värske salatiga (SK)(G) 4.50

 

PERH AATRIUMI KOHVIKUS:
(J. Sütiste tee 19)

Esmaspäeval
Juurvilja-linnulihapüreesupp saiakrutoonidega (SK) 2.50
Chilli Con Carne riisi ja porgandi-ananassisalatiga (L) 3.50

Teisipäeval
Tomatine frikadelli-spinatisupp (L) 2.50
Taignas kana ahjukartuli-šampinjonisegu, mädarõikakastme ja kurgisalatiga (SK) 3.50

Kolmapäeval
Hartšo kanaga (L) 2.50
Tomatikastmes hakkliha-riisipallid hautatud köögiviljade ja kapsa-peedi-õunasalatiga (L) 3.50

Neljapäeval
Kapsasupp kanaga (L) 2.50
Ahjukartuli-lõhesegu jogurti-tillikastme ja värske salatiga (SK)(G) 3.50

Reedel
Selge kalasupp muna ja hapukoorega (SK) 2.50
Sealihapilaff vürtsika tomatikastme ja kapsa-porgandisalatiga (L) 3.50

 

VIIMSI KOHVIKUS:
(Ranna tee 13b/c)

Esmaspäeval
Lõhepüreesupp munaga (G) 2.80
Toorjuustu-tomatiga kanafilee kartulipüree ja mahlase porgandisalatiga 4.-

Teisipäeval
Hapukapsasupp sealihaga (L)(G) 2.80
Kodused kotletid koorekastme, keedukartulite ja toorsalatiga 4.-

Kolmapäeval
Hakkliha-riisisupp juurviljadega (L) 2.80
Praetud räimefilee külma kastme ja rohke värske salatiga 4.-

Neljapäeval
Vürtsikas pardilihasupp (L)(G) 2.80
Veiseliha-kooreklops tatra ja peedisalatiga 4.-

Reedel
Frikadellisupp (G) 2.80
Sealihašnitsel seenekastme, ahjukartulite ja punase sibula salatiga 4.-

 

HOBUJAAMA KOHVIKUS:
(Hobujaama 5)

Esmaspäeval
Tuunikalasalat muna ja röstitud ciabattaga 4.50
Juustu-singitäidisega pikkpoiss köögiviljariisi ja seenekastmega 5.10
Peekonipitsa maisi ja oliividega 7.50

Teisipäeval
Värske kurgiga vürtsikas salaami-kitsejuustusalat 4.50
Juustune veiseliha-pajaroog keedukartulite ja kapsasalatiga 5.70
Kanapitsa krevettidega 7.50

Kolmapäeval
Kana-fetasalat magusa tšilli-laimikastmega 4.50
Grillitud lõheliblikas rosé pipra-mereannikastme, ürditatra ja punase kapsa salatiga 5.90
Hakklihapitsa ananassiga 7.50

Neljapäeval
Röstitud pardifileesalat rukola ja seedermänniseemnetega 4.50
Küpsetatud seakarbonaad sinepikastme, hernestega kartulipüree ja ahjuporgandiga 5.30
Salaamipitsa šampinjonide ja tomatiga 7.50

Reedel
Soolalõhesalat kartuli ja roheliste ubadega. 4,50
Mozzarella-spinatiga kanatasku munanuudlite, apelsinikastme ja rohelise salatiga 5.50
Singipitsa mee ja kitsejuustuga 7.50

 

SIKUPILLI KOHVIKUS:
(Tartu mnt 87)

Esmaspäeval
Tuunikalasalat muna ja röstitud ciabattaga 4.50
Juustu-singitäidisega pikkpoiss köögiviljariisi ja seenekastmega 5.10
Peekonipitsa maisi ja oliividega 7.50

Teisipäeval
Värske kurgiga vürtsikas salaami-kitsejuustusalat 4.50
Juustune veiseliha-pajaroog keedukartulite ja kapsasalatiga 5.70
Kanapitsa krevettidega 7.50

Kolmapäeval
Kana-fetasalat magusa tšilli-laimikastmega 4.50
Grillitud lõheliblikas rosé pipra-mereannikastme, ürditatra ja punase kapsa salatiga 5.90
Hakklihapitsa ananassiga 7.50

Neljapäeval
Röstitud pardifileesalat rukola ja seedermänniseemnetega 4.50
Küpsetatud seakarbonaad sinepikastme, roheliste hernestega kartulipüree ja ahjuporganditega 5.30
Salaamipitsa šampinjonide ja tomatiga 7.50

Reedel
Soolalõhesalat kartulite ja roheliste ubadega 4.50
Mozzarella-spinatiga kanatasku munanuudlite, apelsinikastme ja rohelise salatiga 5.50
Singipitsa mee ja kitsejuustuga 7.50

*SK – sisaldab koort
*L – laktoosivaba
*G – gluteenivaba

 

OKIA