No image

Head isu!

 

 

KUMU KOHVIKUS:
(Weizenbergi 34 / Valge 1)

Esmaspäeval
Köögiviljapüreesupp suitsulõhega (SK)(G) 2.80
Magushapu kanafilee riisi ja porgandi-kaalikasalatiga 4.-

Teisipäeval
Vürtsikas šampinjoni-kanasupp (G) 2.80
Rebitud sealiha ahjukartulite ja kurgi-tomatisalatiga (G) 4.-

Kolmapäeval
Tomatine peekoni-oasupp hapukoorega (SK)(G) 2.80
Kanakoib punaveinikastme, ahjuköögiviljade ja värske salatiga (G) 4.-

Neljapäeval
Talupojasupp maitserohelisega 2.80
Paneeritud lestafilee kartulipüree, tartar-kastme ja kapsa-õunasalatiga (SK) 4.-

Reedel
Seljanka hapukoorega (SK) 2.80
Veisehakkliha-kebab läätsede, tomati-basiilikukastme ja nuikapsa-paprikasalatiga 4.-

 

 

RÄVALA KOHVIKUS:
(Rävala pst 3)

Esmaspäeval
Veiseliha-seenesupp (SK) 3.20
Peekonis kanarull grillitud kartulite, tomati-basiilikukastme ja värske salatiga (G) 4.50

Teisipäeval
Brokolipüreesupp (L)(G) 3.20
Seašašlõkk rukolarisoto, barbecue-sibulakastme ja kapsasalatiga (L)(G) 4.50

Kolmapäeval         
Hapukapsaborš sealihaga (G) 3.20
Veiselihakebab, ratatouille`i, seenekastme ja rohelise salatiga (SK)(G) 4.50

Neljapäeval
Kana-riisinuudlisupp kookospiimaga (L)(G) 3.20
Ahjukala kartulipüree, suitsujuustukastme ja porgandi-ananassisalatiga (G)(L) 4.50

Reedel
Miso-supp tofuga (G)(L) 3.20
Kanakarri basmatiriisi ja sibulase kurgi-tomatisalatiga (G) 4.50

 

 

TERE KOHVIKUS
(Sõjakooli 10)

Esmaspäeval
Prantsuse sibulasupp juustusaiaga 2.80
Peekonis kanafilee riisi, külma küüslaugukastme ja ananassi-porgandisalatiga (G) 4.-

Teisipäeval
Seljanka hapukoorega (SK) 2.80
Lambalihakotlet köögiviljatambi, tomatikastme ja marineeritud peediga (G) 4.-

Kolmapäeval
Hapukapsasupp sealihaga (G)(L) 2.80
Seašnitsel ahjuköögiviljade, mädarõikakastme ja tomati-kurgisalatiga (SK) 4.-

Neljapäeval
Tom-Kha (SK) 2.80
Veiselihaguljašš tatra ja kapsa-porgandisalatiga (L) 4.-

Reedel
Köögiviljapüreesupp krõbeda peekoniga (SK) 2.80
Lasanje mahlase redise-kapsasalatiga 4.-

 

 

PÄRNU MNT KOHVIKUS:
(Pärnu mnt 27)

Esmaspäeval
Lillkapsapüreesupp röstitud peekoniga (SK)(G) 2.80
Milanese kanašnitsel sooja köögiviljasalati ja murulaugukastmega (SK) 4.-

Teisipäeval
Talupojasupp hapukoore ja maitserohelisega (SK)(G) 2.80
Barbecue-sealiha ahjukartulite, tomatikastme ja coleslaw-salatiga 4.-

Kolmapäeval
Koorene lõhesupp (SK)(G) 2.80
Päikesekuivatatud tomatite-oliividega linnulihakotlet hautatud köögiviljade ja koorekastmega (SK) 4.-

Neljapäeval
Köögivilja Minestrone pastaga (L) 2.80
Köögivilja-parmesaniga kalafilee metsiku riisi, jogurti-tillikastme ja tomati-redisesalatiga (SK) 4.-

Reedel
Vürtsikas kana-nuudlisupp (L)(G) 2.80
Veiseliha-sibulaklops tatra ja kapsa-paprikasalatiga (SK) 4.-

 

 

POSTIMAJA KOHVIKUS:
(Narva mnt 1)

Nädalasupid: küsi teenindajalt, millist nädalasuppi täna serveeritakse.

Muskaatkõrvitsapüreesupp röstitud kõrvitsaseemnetega 3.-
Revali borš veiselihaga 3.-
Kana-porgandi-porrulaugusupp 3.-
Koorene lõhesupp 3.-
Seljanka veiselihaga 3.-

 

 

 
TELLISKIVI KOHVIKUS:
(Telliskivi 60A)

Esmaspäeval
Kana-spinatisupp muna ja hapukoorega (SK) 2.80
Veinis hautatud veiseliha kartulite ja soolakurgiga (L) 4.-

Teisipäeval
Juurviljasupp veiselihast (L) 2.80
Kodune kotlet kartuli-porgandipüree ja peedi-õunasalatiga (SK) 4.-

Kolmapäeval
Hapukapsasupp küüslauguleiva ja hapukoorega (SK) 2.80
Kodujuustukattega lestafilee sooja köögiviljasalatiga (SK) 4.-

Neljapäeval
Koorene lõhesupp (SK) 2.80
Kalkuni-köögiviljapada kuskussi ja mahlase kurgi-porgandisalatiga (SK) 4.-

Reedel
Oa-singisupp (L) 2.80
Pikkpoiss tatra ja porgandi-sellerisalatiga (SK) 4.-

 

 

MÜÜRIVAHE KOHVIKUS:
(Müürivahe 14)

Esmaspäeval
Lillkapsapüreesupp kookospiima ja parmesanikrutoonidega (SK) 3.20
Kukeseenelasanje peekoni, köögiviljade ja koorese kapsa-porgandisalatiga (SK) 4.50

Teisipäeval
Minestrone (L) 3.20
Õuna-sinepikastmes seasisefilee kartulitambi ja kapsa-redisesalatiga (SK) 4.50

Kolmapäeval
Värskekapsasupp herneste ja sealihaga (L)(G) 3.20
Praemunaga hakkbiifsteek vokitud köögiviljade, koorese sibulakastme ja peedi-õunasalatiga (SK) 4.50

Neljapäeval
Pastinaagi-õunapüreesupp krevettidega (SK) 3.20
Sichuani krõbekana ürdiriisi ja värske salatiga (L) 4.50

Reedel
Kana-klimbisupp maitserohelisega (L) 3.20
Paneeritud tursafilee vokitud köögiviljade ja sidruni-koorekastmega (SK) 4.50

 

 

PERH AATRIUMI KOHVIKUS:
(J. Sütiste tee 19)

Esmaspäeval
Peedipüreesupp fetajuustuga (SK) 2.50
Veisestrooganov riisi, mehhikopärase kastme ja porgandi-pastinaagisalatiga (L) 3.50

Teisipäeval
Frikadellisupp (L) 2.50
Paneeritud kanafilee ahjukartulite, külma hapukoore-mangokastme ja värske salatiga (SK) 3.50

Kolmapäeval
Hernesupp singiga (L) 2.50
Seene-juustutäidisega hakkliharull ahjuköögiviljade, koorese porgandikastme ja hiinakapsa-maisi-paprikasalatiga (SK) 3.50

Neljapäeval
Oaborš seente ja hapukoorega (G)(SK) 2.50
Porgandipaneeringus kalafilee köögiviljariisi, tzatziki ja seesami-oa-kapsasalatiga (SK) 3.50

Reedel
Koorene lõhesupp (SK)(G) 2.50
Ananassi-oliivi-juustukattega seakarbonaad kartulipüree ja peedisalatiga (SK) 3.50

 

 

VIIMSI KOHVIKUS:
(Ranna tee 13b/c)

Esmaspäeval
Borš veiselihast (G) 2.80
Maisihelbepaneeringus kanafilee kartulipüree ja peedisalatiga 4.-

Teisipäeval
Koorene kanasupp (G) 2.80
Sibula ja juustukattega sealiha ahjukartulite ja toorsalatiga 4.-

Kolmapäeval
Kalasupp tilli ja munaga (L)(G) 2.80
Veiselihahautis rohke värske salatiga (L)(G) 4.-

Neljapäeval
Vürtsikas veiselihasupp (L)(G) 2.80
Toorjuustuga lõhefilee kartulipüree ja sooja juurviljavokiga 4.-

Reedel
Värskekapsasupp (L)(G) 2.80
Lindstömi kotlet tatra ja porgandisalatiga 4.-

 

 

HOBUJAAMA KOHVIKUS:
(Hobujaama 5)

Esmaspäeval
SULETUD

Teisipäeval
Soolalõhesalat tillikartulitega 4.50
Pasta Bologna kastmega 5.20
Kanapitsa ananassi ja kitsejuustuga 7.50

Kolmapäeval
Kurgi-redisesalat seente, peekoni ja petersellimajoneesiga 4.50
Kalkunifrikassee puravike, suitsujuustu, riisi ja kurgi-tillisalatiga (SK) 5.40
Prosciutto singi pitsa 7.50

Neljapäeval
Grillitud kanasalat mesise ananassiga 4.50
Koorekastmes veiseliha ahjuköögiviljade ja peedisalatiga 5.60
Vürtsikas salaamipitsa 7.50

Reedel
Veiselihasalat marineeritud sibula ja ahjupeediga 4.50
Grillitud seasisefilee pastinaagi-juurselleripüree ja sidruni-koorekastmega (SK) 5.30
Singipitsa sinihallitusjuustuga 7.50

 

 
SIKUPILLI KOHVIKUS:
(Tartu mnt 87)

Esmaspäeval
Mozzarella salat palsamikreemi, päikesekuivatatud tomatite ja rukolaga 4.50
Kanafilee laimi-tšillikastme, koriandririisi ja ananassi-porgandisalatiga 5.40
Krevetipitsa tšilli ja peekoniga 7.50

Teisipäeval
Soolalõhesalat tillikartulitega 4.50
Sibula-seenekattega karbonaad ahjukartulite ja majoneesi-peedisalatiga 5.20
Kanapitsa ananassi ja kitsejuustuga 7.50

Kolmapäeval
Kurgi-redisesalat seente, peekoni ja petersellimajoneesiga 4.50
Lõhelasanje spinatikastme ja tomati-kurgisalatiga (SK) 5.90
Prosciutto singi pitsa 7.50

Neljapäeval
Grillitud kanasalat mesise ananassiga 4.50
Koorekastmes veiseliha ahjuköögiviljade ja peedisalatiga 5.60
Vürtsikas salaamipitsa 7.50

Reedel
Veiselihasalat marineeritud sibula ja ahjupeediga 4.50
Grillitud seasisefilee pastinaagi-juurselleripüree ja sidruni-koorekastmega (SK) 5.30
Singipitsa sinihallitusjuustuga 7.50
*SK – sisaldab koort
*L – laktoosivaba
*G – gluteenivaba

 

 

OKIA